Bel ons direct op +31 (0)43 310 03 10 Hotel Bigarré -

Hotel Bigarre Maastricht City Centre

Hotel Bigarré is met haar historische ambiance gelegen in het centrum van de bourgondische stad Maastricht aan de oever van de Maas. Het hotel is op slechts 3 minuten loopafstand van de Markt. Het Vrijthof, het  Onze Lieve Vrouweplein enm het station zijn op 10 minuten loopafstand verwijderd van het hotel.

Het hotel beschikt over een eigen parkeerterrein voor € 25,75 per dag, Of u kunt parkeren in de naastgelegen  Q-Park parkeergarage voor € 25,00 per dag. Zie ook ons tabblad Parkeren voor o.a. de parkeeractie met Q-Parking.

Alle 41 kamers zijn uiterst comfortabel met koffie/thee faciliteiten, gratis internet, flatscreen TV, kluis en een bureau met zitje.

U verblijft in aaneengeschakelde historische gerenoveerde panden en laat de dag beginnen met het leukste ontbijt van Maastricht geserveerd in onze authentieke serre.

Lunch en diner zijn te nuttigen in de talrijke restaurants op korte loopafstand van het hotel. Ook is het mogelijk eten te laten bezorgen  via de websites van de lokale restaurants of via thuisbezorgd.nl  deze kunt u op uw kamer nuttigen. Drankjes kunnen tot 21.00 betseld worden via de receptie. 

Bekijk de reserveringspagina en ontvang automatisch korting op de dan getoonde kamerprijzen.
Rechtstreeks reserveren geeft de beste prijs!