Hotel Bigarré Maastricht Centrum

Hotel Bigarré Maastricht Centrum is met haar historische ambiance gelegen in het centrum van de bourgondische stad Maastricht aan de oever van de Maas. Het hotel is op slechts 3 minuten loopafstand van het Vrijthof en de Markt en 5 minuten loopafstand van het Onze Lieve Vrouweplein en Station.

8% Discount

Door het invoeren van de onderstaande couponcode op de reserveringspagina krijgt u 8% korting op de dan geldende kamerprijzen. Vul deze couponcode in: Discount

Het hotel beschikt tevens over een eigen parkeerterrein 25,00 p.d., of u kunt parkeren in de naastgelegen QPark parkeergarage voor €24,00 per dag. Alle 41 kamers zijn uiterst comfortabel met koffie/thee faciliteiten en gratis internet

U verblijft in aaneengeschakelde historische gerenoveerde panden en laat de dag beginnen met het beste ontbijt van Maastricht geserveerd in onze authentieke serre.

 

BOOK A ROOM

BOOK A ROOM
Beste prijs
Geen reserveringskosten

Bekijk de kamers

U kunt alle kamers met bijbehorende afbeeldingen via deze link bekijken. Bekijk via de link het gewenste historische pand, met bijbehorende bouwstijl en vervolgens de kamers via de foto's op de plattegronden. Het Hotel is compleet gerenoveerd in 2014 en biedt u alles wat een (toeristisch of zakelijk) verblijf meer dan compleet maakt.

CONTACT

Hotel Bigarré Maastricht Centrum
Van Hasseltkade 8
6211 CC Maastricht

T: +31 (0) 43 310 0310
M: info@bigarre.nl